...

Створюйте весільні шедеври разом з нами!

Ср, 30 листопада 2016, 16:42

Якщо вам набридли банальні трояндочки, квіточки і метелики і ваше весілля повинно сильно відрізнятися від тисячі весіль ваших однокласниць...

40e0076f7d72a7b87d09a7ecd8407c8e_449x530.jpg

Його появи чекають усе свято, він уособлює собою солодке життя молодят і обирається так само ретельно, як і весільна сукня. Він - весільний торт! Весільний торт - головний елемент усього весільного меню. Такий торт повинен бути не тільки гарним, але й смачним, адже це не тільки прикраса весільного столу, а ще й довгоочікуваний десерт. Якщо вам набридли банальні трояндочки, квіточки і метелики і ваше весілля повинно сильно відрізнятися від тисячі весіль ваших однокласниць, однокурсниць і просто подруг - кращий спосіб виділитися це замовити собі незвичайний весільний торт. Давайте з'ясуємо, які весільні торти найбільш популярні у цьому сезоні. Яким же повинен бути торт на вашому весіллі?

1. Метал і мереживо

Ці два тренди можна використовувати як одночасно, так і окремо. «Металізовані» торти підійдуть для більш креативного та сучасного, стильного весілля; торти з мереживними візерунками будуть доречні для класичного і романтично-ніжного одруження, а також для тематичного весілля у вікторіанському стилі.

2. «Квіткові» весільні торти

Квіти на весільний торт 2016 можуть бути будь-якими, так що вибір за вами. Це можуть бути яскраві і пишні бутони великих розмірів на самісінькій верхівці торта, дрібні графічні квіточки, розташовані на торті каскадом, рожеві ніжні квіти-на кожному ярусі торта ...

3. Багатоярусні весільні торти

Багатоярусні весільні торти 2016 можуть бути і «металевими», і «квітковими» і «голими» ... Залежить це від того, який стиль ви оберете для свого одруження. Дуже мальовничо виглядають казкові торти або, наприклад, ретро-торти в стилі 50-х років.

4. Забудьте про пастель!

У 2016 році пастельні торти поступляться місцем яскравим і різнобарвним. У тренді і техніка фарбування омбре, і високохудожні орнаменти, і темна гама в готичному стилі. Щене забудьте про трендові відтінки від Pantone!

5. Одноярусні весільні торти

Одноярусні весільні торти експерти радять розставляти на окремих солодких столиках. Кілька одношарових тортів різного дизайну стануть модною заміною багатоярусним класичним тортам. Стіл, звичайно ж, теж потрібно прикрасити!

6. Весільні торти з мастики

Весільні торти з мастики ... так і хочеться розглянути ближче і помацати, адже прикраси з цього кондитерського матеріалу виглядають дуже реалістично й цікаво! У 2015 році мастичні торти поступилися місцем кремовим, але в 2016 весільні торти з мастикою знову будуть в моді.

Dream Cake з радістю допоможе Вам і створить оригінальні і смачні святкові десерти.

Свадебные торты любого дизайна в Херсоне можете заказать в нашем интернет-магазине!

 

...
ВАМ МОЖЕ СПОДОБАТИСЯ
Панеттоне
0,650
5 діб
150 грн
"Кохана матуся"
Подарунковий набір капкейків
0,420
термін виконання від 2 днів
250 грн 200 грн
Sweet box (3)
Солодка скринька з макаронсами та квітами
термін виконання від 2 днів
550 грн
"Тірамісу"
Начинка торту
від 1 кг
150 грн
УкраїнськаРусский