...

Подарунки з любов’ю від DREAM CAKE!

Сб, 29 жовтня 2016, 14:20

DREAM CAKE допоможе Вам приємно здивувати коханих і друзів стильною композицією з живих квітів і французьких макарун,що тануть у роті. Смачний і гарний подарунок для тих, хто цінує оригінальність.

Подарунки робити приємно, але, вручаючи їх, кожен раз хочеться подарувати близьким і дорогим людям не просто якийсь предмет, а піднести справжній сюрприз. Знайти ексклюзивну річ, яка не виставляється в кожній вітрині торгового центру, непросто. У минулому такі сувеніри відшукували в маленьких приватних магазинчиках або замовляли майстерним майстрам. Сьогодні ексклюзив шукають в Інтернеті. Наш асортимент цінують люди з тонким смаком. Той, хто буде дарувати такі подарунки, сам насолодиться емоціями одержувача.
Ми робимо все, щоб ви могли вибрати у нас гарні і смачні подарунки для важливої для вас людини. Подарунок - це увага, і ми рекомендуємо робити подарунки з душею, з будь-якого приводу і без. Солодкі подарунки, виконані індивідуально, вручну і красиво оформлені - завжди піднімуть настрій і будуть приємні для вас і ваших близьких людей.
Досконалість пелюсток і бездоганність форм бутонів майстерно втілені щедрою природою в трояндах, герберах, хризантемах, альстромеріях. З них дизайнери створюють ефектні шедеври флористичного мистецтва, оформляючи в красиву декоровану упаковку. Свіжі квіти в коробці створюють святкову атмосферу і наповнюють почуттям життєрадісності.
Комбінована модель подарує насолоду і нестримну радість тим, хто в захваті від ніжних солодощів. Такі коробки з квітами складаються з декількох відділів. Кожен з них призначений для певних складових - розкритих бутонів троянд, тістечок з екзотичними фруктами в шоколадному мереживі і мигдальних макарунів. В єдиному тандемі квіти в коробках створюють мальовничу композицію, чаруючу неперевершеним пишністю.

Замовити такий sweet box в м.Херсон ви можете у інтернет-магазині.Телефонуйте нашому оператору.

...
ВАМ МОЖЕ СПОДОБАТИСЯ
Ягідний
Торт без мастики
1,5
2 дні
380 грн
Шоко-оранж
Тістечко
100 гр
термін виконання 2 дні
25 грн
"Крем-брюле"
Класичні торти
1,2 кг
термін виконання 2 дні
250 грн
"Міккі"
Дитячий торт
від 2 кг
термін виконання 3 дні
620 грн
УкраїнськаРусский